Általános ismertető

Egy külföldi utazás kiváló alkalom az adott ország nyelvének gyakorlására, különösen, ha a kint töltött idő egy részét aktív nyelvtanulással töltjük el. Az anyanyelvi környezet még olyan tanulók számára is előnyös, akik úgy érzik, egy nyelviskolában nem tudnak megszólalni.  Nyelviskolánk hosszú évek óta partneri kapcsolatban áll számos európai nyelviskolával és rendszeresen szervezünk tanulmányutakat Angliába, Skóciába, Írországba, Németországba, Spanyolországba és Máltára.

A külföldi nyelviskolák célja elsősorban a beszédcentrikus oktatás, a szókincsfejlesztés, valamint a fogalmazáskészség javítása. A végső cél a diákok önbizalmának növelése, a nyelvtanulás racionális okai mellé felzárkóztatni az érzelmi kötődést, az adott ország kultúrájának megismerését.

Külföldi partneriskoláinkban egész évben van oktatás, heti kurzusokban, változó óraszámmal (10-40 óra). Az általános nyelvi képzés mellett üzleti nyelvet is lehet tanulni, illetve folynak nyelvtanároknak szóló nyelvi és módszertani továbbképzések. Tapasztalataink alapján a javasolt kint töltendő idő minimum két hét.

Egyénileg utazók részére egész évben lehetőség van bármely helyszínen tanulni. Nyelviskolánk utazási irodája vállalja az utazás teljes megszervezését a kiutazástól a hazajövetelig (biztosítás, repülőjegy, transzferek, programok stb.).

Akik a csoportos utazást választják, azok számára megadott időpontban indítunk utakat. Az utazás időtartama alatt felnőtt illetve tanári felügyeletet biztosítunk.

Amennyiben érdekel valamelyik ajánlatunk, vagy több információt szeretnél a külföldi nyelvtanulásról, keress bennünket telefonon, e-mailben vagy személyesen és mi segítünk megtalálni a legmegfelelőbb megoldást. Kérésedre bővebb információt és árkalkulációt küldünk!

2020-as csoportjaink:

  • június 20 – július 4. Anglia Plymouth Mayflower College of English maycoll.co.uk
  • július 4 – július 18. Anglia Plymouth Mayflower College of English maycoll.co.uk
  • július 4 – július 18. Málta SanGwann Gateway School of English (GSE) english-malta.com
  • július 18 – augusztus 1. Irország Dublin Emerald Cultural Institute eci.ie
  • július 19 – augusztus 1. Skócia Edinburgh Edinburgh School of English (ESE) edinburghschoolofenglish.com
  • augusztus 8 – augusztus 22. Anglia Plymouth Mayflower College of English maycoll.co.uk
  • augusztus 15 – augusztus 29. Málta SanGwann Gateway School of English (GSE) english-malta.com

Külföldi helyszínek bemutatása

Ajánlatkérés