E-learning

2021. januártól az e-learning szolgáltatásunk egy ideig szünetel.

A mai világban, amikor az internet és ezzel párhuzamosan az on-line tanfolyamok egyre növekvő népszerűségre tesznek szert, mi is előrelépünk ebbe az irányba. Iskolánk számodra is lehetővé teszi, hogy otthonról, a munkahelyedről vagy akár a nyaralásod idején hozzáférj egy olyan oktatási anyaghoz, amelyből egyéni tempóban, kényelmesen tudsz tanulni.

Rendszerünk rugalmasan többféle lehetőséget kínál. Kínálatunk nem csak e-könyv és feladatbank, hanem a tanulásban sem hagyunk magadra. Ha kéred, segít téged a nyelviskola tanára, aki megválaszolja felmerülő kérdéseidet, kijavítja és kommentálja a munkádat és akár személyes találkozásra is rendelkezésedre áll. Így az önálló tanulás rugalmasságát összekapcsolhatod a tanórák motivációs erejével és a tanárral való személyes találkozással is. Erre sor kerülhet egyéni oktatás keretén belül, illetve csoportos óra formájában, ahol Veled azonos szintű és megegyező tananyagból tanuló diákokkal lehetsz együtt. Természetesen ebben az esetben is rendelkezésedre áll az e-mailes kapcsolat a tanároddal.

A távoktatási rendszerünket három különböző formában kínáljuk. Ezeket a hozzáférési formákat “csomagoknak” nevezzük és az egyes csomagokról, illetve a hozzájuk tartozó szolgáltatásokról, az alábbiakban olvashatsz.

Amennyiben a távoktatás felkeltette érdeklődésedet, töltsd ki az alatta található űrlapot és mi hamarosan jelentkezünk a további teendőkkel kapcsolatban.

Shetland Online Felhasználói Ismertető

GREEN PACKAGE
3000 Ft / hó
Ez a csomag a legalapvetőbb lehetőségeket foglalja magában. A fenti összegért egy felhasználónévvel és jelszóval hozzáférhetsz egy angol nyelvű nyelvtankönyvhöz és egy több mint ezer gyakorlatot tartalmazó multimédiás munkafüzethez. A gyakorlatok megoldásait a rendszer automatikusan ellenőrzi és eredményeidet kijelzi.
YELLOW PACKAGE
9600 Ft / hó
Ez a csomag az igazi nyelvtanulóknak készült. Azon felül, hogy hozzáférést kapsz az angol nyelvtankönyvhöz és a több mint ezer interaktív gyakorlathoz, havi négy alkalommal tudásszintedre szabott, személyes tanmenetet kapsz, amelyben magyar nyelvű nyelvtani magyarázatokat találsz, továbbá a nyelvtani anyaghoz csatlakozó feladatokat és kiegészítő anyagokat. Ezek a személyes tanmenetek hetente frissülnek, vagyis a fenti árért négy tanmenethez férhetsz hozzá.

A személyes tanmenethez tanár is “jár”, akivel rendszeres e-mail kapcsolatban állhatsz, és aki rendelkezésedre áll írásbeli konzultációra, kijavítja a leckéidet, figyeli előrehaladásodat és segít, ha kérdésed, problémád van.

Ezt a csomagot különösen ajánljuk olyanoknak, akik a költségesebb egyéni oktatás díját szeretnék csökkenteni. Amennyiben ezt a távoktató csomagot kombinálod egy heti egyszeri személyes tanórával, sokkal költségkímélőbben élvezheted az egyéni tanulás előnyeit.

RED PACKAGE
16.200 Ft / hó
Az on-line tanulás minden kényelmét és lehetőségét kihasználhatod ezzel a csomaggal. A Yellow Package teljes tartalmát kiegészítheted havonta két Skype tanórával is, amikor tanároddal kifejezetten beszédgyakorlást folytathatsz.

2021. januártól az e-learning szolgáltatásunk egy ideig szünetel.

    GreenYellowRed