Általános bemutatás

Manapság a vállalatok és cégek sikere javarészt a dolgozóik hozzáértésén és felkészültségén alapszik. Sokan vannak olyanok, akik már munkába állásuk előtt szert tettek valamelyik nyelv ismeretére, de az is gyakran előfordul, hogy ezt a tudást már a munkahelyen kell megszerezniük.

A rendszerváltás óta megszaporodó vegyes vállalatok, illetve a XXI. század cégekkel szembeni kihívásai megkövetelik a dolgozóktól valamelyik idegen nyelv ismeretét. Ehhez az igényhez alkalmazkodva évek óta kihelyezett tanfolyamokat tartunk vállalatok és intézmények számára, igény szerint minden szinten (kezdő szinttől az üzleti és szaknyelv oktatásáig), a vállalat által megjelölt időpontokban, óraszámban és helyszínen, online is.

Keressen minket!

2000 óta szervezünk magas színvonalú vállalati oktatásokat a megrendelők igényei alapján. Garantáljuk a gyors ügyintézést, a jó személyes kapcsolattartást, a legmagasabb szintű és minőségű szakmai kiszolgálást a legkedvezőbb áron!

Amit ajánlunk:

 • Csoportos általános és üzleti oktatás
 • Egyéni általános és üzleti oktatás
 • Csoportra,- illetve egyénre szabott, speciális tanmenet szerinti szakmai nyelvoktatás
 • Szükség szerint online nyelvoktatás a megrendelő által kért platformon
 • E-learning távoktatási program önállóan vagy kiegészítő oktatásként (jelenleg szünetel)
 • Külföldi partneriskoláink tanfolyamaira tanulmányutak szervezése
 • Az Európai Unió által támogatott nyelvi képzések lefolytatása
 • Teljeskörű nyelvvizsgára felkészítés

Tanáraink:

 • a magas szintű képzés megvalósításához szakképzett, szakmailag és módszertanilag felkészült tanárokat biztosítunk, akik képesek a legmagasabb szintű elvárásoknak is megfelelni.
 • tanáraink folyamatos hazai és külföldi szakmai továbbképzését támogatjuk
 • a rendszeres óralátogatásokkal tanárainkat segítjük szakmai munkájukban és egyéni fejlődésükben, ezzel is biztosítva nyelviskolánk egységes oktatási színvonalát

Óradíj:

A szerződésben meghatározott óradíj tartalmazza:

 • a tanár óradíját
 • a szintfelmérés és a záróteszt költségeit
 • modulonkénti haladást mérő teszt elkészítését és az értékelést

Tesztek:

Szintfelmérő tesztek: vállaljuk, hogy megrendelés esetén a hallgató jelöltek tudásszintjét szakszerűen felmérjük, a Közös Európai Referenciakeret kompetencia leírásainak megfelelően a bemeneti szintet megjelöli, és javaslatot tesz szakmai szempontok szerinti csoportbeosztásra.

Haladást mérő tesztek, értékelése: modulonként (40 vagy 60 óra) haladást mérő tesztet állítunk össze az elvégzett tananyagból, majd szöveges értékelést készítünk a csoportban folyó munkáról  és az egyéni előrehaladásáról. Az értékelést a vállalat vezetése részére megküldjük.

Tanfolyamzáró belső vizsgák, tesztek, értékelések: Minden képzés záróteszttel és értékeléssel fejeződik be, illetve igény esetén belső vizsgát tartunk.

Óralemondás:

Az órák elhalasztása, lemondása néha elengedhetetlen. Fontosnak tartjuk, hogy a lemondások írásban, jól dokumentálhatóan történjenek, a későbbi vitás helyzeteket megelőzendő. A lemondást érdemes 24 órával az óra megkezdése előtt (hétfői órák esetében pénteken) lemondani, ellenkező esetben az órát megtartottnak tekintjük.

Vélemények, visszajelzések:

Munkánk során rendkívül fontosnak tartjuk a kölcsönösen jó kommunikációt. Minden alkalommal kikérdezzük tanítványaink és céges képviselőink véleményét az éppen folyó munkáról, elégedettségüket tanáraink oktatásának színvonaláról, hogy probléma esetén mielőbb intézkedhessünk.

Könyvvásárlási lehetőség:

Nem csak lakossági, de céges csoportjaink számára is tudjuk biztosítani a kedvezményes tankönyvvásárlást, legyen szó akár csoportos, akár egyéni rendelésről.

Oktatott nyelveink:

angol, francia, spanyol, olasz, német, orosz, magyar mint idegen nyelv

Lehetőség van továbbá finn, svéd, norvég, dán, kínai, koreai, japán, holland, portugál nyelvek tanulására is.

Keressen bennünket bizalommal, hogy színvonalas szolgáltatásunkkal bizonyíthassuk, hogy méltók vagyunk a „Minőség Szigete” elnevezésre!

Referenciák - akik már minket választottak

Kérjen ajánlatot ön is!