Angol helyszínek

Iskolánk rendkívül jó és hosszú ideje tartó kapcsolatot ápol az angliai Plymouth-ban lévő MAYFLOWER  COLLEGE nyelviskolával. Plymouth egy tengerparti város, a festői Devon megye déli részén, ahonnan számtalan csodálatos kirándulásra nyílik lehetőség. Speciális tanfolyamaikat ajánljuk fiataloknak, nyelvtanároknak, repülési szakembereknek, egyetemre készülőknek. Az iskola Anglia egyik legkiválóbb intézménye, a befogadó családok kedvessége és segítőkészsége pedig elismerten kiemelkedő.


A LAL Language Centres-t 1980-ban alapították Angliában. Azóta négy földrész húsz városában nyitottak iskolákat, köztük van két új helyszínünk:  a floridai Fort Lauderdale és a dél-afrikai Cape Town. Az iskolák elhelyezkedése fantasztikus, közel vannak mind a lenyűgöző természethez, mind a divatos, városi pezsgéshez, Az oktatás professzionális és barátságos egyszerre.


PILGRIMS English Language Courses nyelviskola Canterburyben található. Tanártovábbképzést, hatékony kommunikációs kurzusokat, valamint fiataloknak és fiatal felnőtteknek szóló nyelvtanfolyamokat tartanak. A tanároknak szóló kurzusaik rendkívül széleskörűek!


KING’S SCHOOL nyelviskola London egyik csendes, kellemes zöldövezeti külvárosában van, alig 15 percnyire a belvárostól. Habár a leghíresebb nevezetességekért egy keveset utazni kell, az iskola közelében rengeteg üzlet, sportolási lehetőség, hangulatos kávézó és étterem, továbbá Európa legnagyobb bevásárlóközpontja is megtalálható. A befogadó családok mindegyike 10-15 percnyi sétára lakik az iskola épületétől.


Az OXFORD HOUSE (Holdings) magas színvonalú oktatása már három kontinensen is elérhető. London szívében, a Regent Street szomszédságában található angliai iskolájuk, így akik a nyelvtudásukat vagy nyelvtanítási módszereiket az angol nyelv fővárosában kívánják csiszolni, keresve sem találhatnának jobb helyet. Aki messzebbre vágyik, ausztrál, kanadai és amerikai iskoláikba is jelentkezhet.


Aki valamilyen különleges élményre vágyik, válassza nyelvtanulásának helyszínéül a skóciai Edinburgh-ban lévő EDINBURGH SCHOOL OF ENGLISH-t. A város történelmi főutcáján található iskola felszereltsége az egyik legmodernebb és a skót felföldre tett kirándulások minden képzeletet felülmúlnak. Nyelvtanulókat és nyelvtanárokat is várnak.


Az ír főváros, Dublin, központjában, egy hatalmas parkkal rendelkező Viktoriánus épület ad otthont az EMERALD Cultural Institute-nak, ennek a fiatal nyelviskolának. Az intézmény messzemenőkig figyelembe veszi a diákok speciális igényeit és az órákat magasan képzett tanárok tartják. AZ iskolában tanártovábbképzés is folyik.


Egy másik ír nyelviskola, a szintén Cork városában található Cork English World is felkészült tanárokkal, hamisítatlan barátságos ír környezetben és vendégszeretettel várja a diákokat. Mivel az intézményben tanárképzés is folyik, ez garancia arra, hogy az itt tanító tanárok magasan kvalifikált személyek, akik a legújabb és leghatékonyabb módszerekkel oktatnak és elsősorban kommunikációs képességet fejlesztik.


Egy másik, nem Angliában található nyelviskola a máltai GATEWAY SCHOOL OF ENGLISH. Csodálatos, napsütötte környezet, egyedülálló tanmenet, saját kollégium, pezsgő éjszakai élet és varázslatos kirándulások várják a nyelv, a tenger és napsütés szerelmeseit.


Ajánlatkérés