Angol helyszínek

Iskolánk rendkívül jó és hosszú ideje tartó kapcsolatot ápol az angliai Plymouth-ban lévő MAYFLOWER  COLLEGE nyelviskolával. Plymouth egy tengerparti város, a festői Devon megye déli részén, ahonnan számtalan csodálatos kirándulásra nyílik lehetőség. Speciális tanfolyamaikat ajánljuk fiataloknak, nyelvtanároknak, repülési szakembereknek, egyetemre készülőknek. Az iskola Anglia egyik legkiválóbb intézménye, a befogadó családok kedvessége és segítőkészsége pedig elismerten kiemelkedő.

http://www.mayflowercollege.co.uk/


A KING’S EDUCATION nyelviskola fő helyszíne London egyik csendes, kellemes zöldövezeti külvárosában van, alig 15 percnyire a belvárostól. A befogadó családok mindegyike 10-15 percnyi sétára lakik az iskola épületétől. Kollégiumi szállással London belvárosában is biztosítanak tanulási lehetőséget és van intézményük Bournemouthban, Brightonban. Bathban, illetve az USA-ban New Yorkban vagy Malibun lehet náluk tanulni. Külföldi középiskolai tanévek, egyetemi előkészítők szervezését is vállalják.

https://www.kingseducation.com/


Az OXFORD HOUSE (OHC English) magas színvonalú oktatása már négy földrészen is elérhető. London szívében, a Regent Street szomszédságában található angliai iskolájuk, így akik a nyelvtudásukat vagy nyelvtanítási módszereiket az angol nyelv fővárosában kívánják csiszolni, keresve sem találhatnának jobb helyet. London mellett Oxfordban és a gyönyörű Stratford-upon-Avon vársokában is van iskolájuk. Aki messzebbre vágyik, ausztrál, kanadai és amerikai iskoláikba is jelentkezhet, és olyan álomhelyszíneken tanulhat angolul, mint New York, Miami, Toronto, Fokváros vagy Sydney.

OXFORD HOUSE (OHC English)

https://www.ohcenglish.com/


Aki valamilyen különleges élményre vágyik, válassza nyelvtanulásának helyszínéül a skóciai Edinburgh-ban lévő EDINBURGH SCHOOL OF ENGLISH-t. A város történelmi főutcáján található iskola felszereltsége az egyik legmodernebb és a skót felföldre tett kirándulások minden képzeletet felülmúlnak. Nyelvtanulókat és nyelvtanárokat is várnak.

http://www.edinburghschoolofenglish.com/


Az ír főváros, Dublin, központjában, egy hatalmas parkkal rendelkező Viktoriánus épület ad otthont az EMERALD Cultural Institute-nak, ennek a fiatal nyelviskolának. Az intézmény messzemenőkig figyelembe veszi a diákok speciális igényeit és az órákat magasan képzett tanárok tartják. Az iskolában tanártovábbképzés is folyik. Az ECI-nek van 3 angliai egysége is Yorkshire, Kent és Berkshire megyékben. Mindegyik rendkívül gyönyörű, hatalmas ősparkos területen fekvő kastély, rengeteg sport, kulturális, kreatív szórakozási lehetőséggel a campusokon belül.

http://www.eci.ie/


Egy másik ír nyelviskola, a szintén Cork városában található Cork English World is felkészült tanárokkal, hamisítatlan barátságos ír környezetben és vendégszeretettel várja a diákokat. Mivel az intézményben tanárképzés is folyik, ez garancia arra, hogy az itt tanító tanárok magasan kvalifikált személyek, akik a legújabb és leghatékonyabb módszerekkel oktatnak és elsősorban kommunikációs képességet fejlesztik.

http://www.english-malta.com/


Egy másik, nem Angliában található nyelviskola a máltai GATEWAY SCHOOL OF ENGLISH. Csodálatos, napsütötte környezet, egyedülálló tanmenet, saját kollégium, pezsgő éjszakai élet és varázslatos kirándulások várják a nyelv, a tenger és napsütés szerelmeseit.


 

Az Apollo Language Centre egy díjnyertes ír nyelviskola, modern junior programmal Dublinban és Corkban, és felnőttképzéssel Dublinban. Felszerelt központjai és izgalmas délutáni program kínálata felejthetetlen élményt kínál a náluk tanulóknak. Az iskolát a tulajdonosok maguk vezetik, különleges figyelmet fordítva minden egyes náluk tanuló diákra és bármilyen felmerülő speciális igényre.

https://apollolanguagecentre.com/


Az Egyesült Királyságot teljesen lefedő hálózattal rendelkező InterEducation a tanártovábbképző kurzusai után már fiatalok számára is szervez tanfolyamokat. Kisvárosoktól fővárosokig szinte nincs olyan sarka Nagy-Britanniának és Írországnak, ahol ne lenne helyszínük. Minőségi oktatást biztosítanak a fiataloknak autentikus helyszíneken és a tanárképzés minden rétegét lefedve különböző témákban nyújtanak tanfolyamokat, vizsgafelkészítést angol (és más) tanároknak és erre pályázati lehetőséget is felkínálnak.

http://www.intereducation.eu/


Ajánlatkérés

    Tanulni kívánt nyelv:
    AngolOlaszSpanyolNémetFrancia

    Célország: