Spanyol helyszínek

Akik a spanyol nyelv anyanyelvi környezetben való fejlesztése iránt érdeklődnek és tanulásukat egy nyaralással is össze kívánják kötni, válasszák az ABCHumboldt nyelviskolát Barcelonában! Az iskola modern épülete a városközpontban áll, ahonnan az elhelyezést adó családok, illetve az iskola saját kollégiuma percek alatt megközelíthető. Bár az iskolát 1991-ben alapították, mára a legelismertebb spanyol nyelviskola lett Barcelonában.


Azoknak, akik a gazdag történelmű városokat részesítik előnyben, ajánljuk Granadát, a mór várost, ahol az INSTITUTO MEDITERRANEO SOL szervezi spanyol tanfolyamait mind nyelvtanulóknak, mind tanároknak. Az itt tanulók nemcsak a spanyol nyelvvel, hanem az Alhambra kastéllyal, a flamencoval, különböző vízisportokkal és az andalúz vendégszeretettel is megismerkedhetnek. A személyes bánásmód és a minőségi szolgáltatások biztosítják az iskola különlegességét.


Amennyiben a spanyol nyelv tanulását szeretnéd összekötni egy kis tengerparti nyaralással, neked ajánljuk az ALMUNECAR TROPICAL COAST LANGUAGES nyelviskolát, Granada tengerpartján. Bár az iskola a hangulatos óvárosban van, alig egy percnyi sétára a tengertől, az üzletektől és az éttermektől, bároktól. A kicsiny, de jól felszerelt iskola minden audió-vizuális segédeszközzel, kiváló tanárokkal és számos ingyenes szolgáltatással (internet, könyvtár, konzultáció) áll rendelkezésedre.


A PROYECTO ESPAÑOL nyelviskola célja a nyelvtanulás és kultúra egyesítése egy minden igénynek megfelelő vakációval, elfogadható áron. Tanulj spanyolul a mediterrán Alicanteban, Costa Blanca csodálatos tengerpartján, ahol élénk az éjszakai élet – vagy válaszd Madridot, a nagy kulturális és történelmi  hagyományokkal rendelkező modern nagyvárost!

Ajánlatkérés