Spanyol helyszínek

Azoknak, akik a gazdag történelmű városokat részesítik előnyben, ajánljuk Granadát, a mór várost, ahol az INSTITUTO MEDITERRANEO SOL szervezi spanyol tanfolyamait mind nyelvtanulóknak, mind tanároknak. Az itt tanulók nemcsak a spanyol nyelvvel, hanem az Alhambra kastéllyal, a flamencoval, különböző vízisportokkal és az andalúz vendégszeretettel is megismerkedhetnek. A személyes bánásmód és a minőségi szolgáltatások biztosítják az iskola különlegességét.

https://www.inmsol.com/

Amennyiben a spanyol nyelv tanulását szeretnéd összekötni egy kis tengerparti nyaralással, neked ajánljuk az ALMUNECAR TROPICAL COAST LANGUAGES nyelviskolát, Granada tengerpartján. Bár az iskola a hangulatos óvárosban van, alig egy percnyi sétára a tengertől, az üzletektől és az éttermektől, bároktól. A kicsiny, de jól felszerelt iskola minden audió-vizuális segédeszközzel, kiváló tanárokkal és számos ingyenes szolgáltatással (internet, könyvtár, konzultáció) áll rendelkezésedre.

http://www.tclanguages.com/index.asp


A PROYECTO ESPAÑOL nyelviskola célja a nyelvtanulás és kultúra egyesítése egy minden igénynek megfelelő vakációval, elfogadható áron. Tanulj spanyolul a mediterrán Alicanteban, Costa Blanca csodálatos tengerpartján, ahol élénk az éjszakai élet, utazz a pezsgő Barcelonába, ahol a tanulás és az építészeti és kulturális látnivalók mellet strandolhatsz is délutánonként, vagy válaszd Madridot, a hihetetlen kulturális és történelmi  hagyományokkal rendelkező modern nagyvárost!

http://www.proyecto-es.com/

Ajánlatkérés

    Tanulni kívánt nyelv:
    AngolOlaszSpanyolNémetFrancia

    Célország: