Beiratkozás

Miért minket válassz?

  • Bejelentett felnőttképzők vagyunk – ez azt jelenti, hogy sok szabály vonatkozik ránk és a tanfolyamainkra, ez mindkettőnknek biztosíték. A tanítás meghatározott rendben folyik, amit ellenőrizhetnek. Tanfolyamaink áfa-mentesek.
  • Aki nyelvvizsgára készül, annak előnyös, hogy helyben vizsgázhat, mivel nyelvvizsgaszervezők vagyunk. Sok tanárunk maga is vizsgáztató.
  • Kispesten, a Wekerletelepen tartjuk a tanfolyamainkat – ennek előnye, hogy dél-pestieknek nem kell a városba menniük, valamint nálunk könnyű és egyelőre még ingyenes parkolni.
  • Tanfolyami áraink átlagosak – találsz nálunk lényegesen drágábbat és olcsóbbat is. 4-9 fős csoportban 40 óra például 76.000 Ft, két részletben lehet fizetni, és vannak kedvezményeink.
  • Büszkén mondjuk, hogy nyelviskolánk legnagyobb két előnye a tanáraink felkészültsége és az, hogy mi mindenkivel személyesen foglalkozunk. Erre a tanfolyamok végén adott elégedettségmérések eredményei és a képzettek visszajelzései a bizonyítékaink.

Mit tegyél, ha nálunk szeretnél nyelvet tanulni?

Keress minket! Sok tanfolyamunk van, együtt biztosan tudunk választani neked megfelelőt, ha tudjuk hogy milyen nyelvet szeretnél tanulni és milyen szinten vagy. Azt neked kell tudnod, hogy mikor van időd tanulni. Az iskolaév alatt heti 4 órás tanfolyamokat indítunk, 1×4 vagy 2×2 ütemezéssel. Vannak tanfolyamaink délelőtt (szombaton is) 9 és 12.15 között, hétköznap 17 és 20.15 között.
Aki nem kezdő, annak szintfelmérőt kell kitöltenie a honlapon online, vagy az irodában papíron. Ezután egy személyes találkozót egyeztetünk, ahol egyrészt a szintfelmérés szóbeli része történik, másrészt nyelvtanárunkkal megbeszélheted, mi a célod, ő ezt mennyire látja megvalósíthatónak. Segít kiválasztanod milyen tanfolyamok, tanulási formák legcélravezetőbbek számodra. A szintfelmérés ingyenes és nem jár kötelezettséggel. Jó ha addigra már végiggondolod, mikor tudnál tanfolyamra járni, mennyi időt és pénzt tudsz szánni a tanulásra.
Körültekintően kell eljárni a választással, mert akkor fogod élvezni a tanulást, ha jó csoportban vagy. Beiratkozásod 40 órás elköteleződést jelent.

Hogyan tudsz beiratkozni?

Ha kiválasztottuk a neked megfelelő csoportot, akkor jön a hivatalos rész.
Ki kell töltened egy adatlapot, megkötjük a szerződést, ami mindkét fél jogait és kötelességeit rögzíti. Adunk egy un. képzési tájékoztatót, amiben leírunk minden lényeges információt: beosztást, helyszínt, tananyagot.
A tanfolyam díját két részletben is tudod fizetni, az első részletet még az első óra előtt kell befizetned. Bankkártyát nem tudunk elfogadni, átutalással vagy készpénzben tudsz befizetni. A tankönyveket és segédanyagokat nálunk is megveheted, kedvezményesen. Ezután nincs más dolgod, mint várni az első órát. Kezdődhet a tanulás!

Mit kell tenned beiratkozás után?

Tanulni, tanulni, tanulni…. Szorgalmasan, minden héten többször is. Otthon ideális esetben ugyanannyi időt foglalkozni az anyaggal, mint az iskolában.
Egy jó nyelviskolában elmondják, hogy 40, 60 óra nyelvtanulás nem hoz nagy változást a nyelvtudásodban. Vannak új módszerek és kivételes tehetségek, de ezek is csak a szorgalom és ráfordított idő mellett hatékonyak.
Az órákra érkezz időben tollal, füzettel, könyvvel. Sokan már nem használnak szótárfüzetet, néhányan már füzetet sem, de ezt nem ajánljuk.
Az a jó, ha a nyelvtanulás részévé válik az életednek. Ha a filmeket nem szinkronizáltan nézed, olvasol eredeti szövegeket, keresed a lehetőséget, hogy beszélj az adott nyelven, érdeklődsz az adott ország kultúrája iránt, akkor bizonyosan eredményesebb lesz az órákon végzett munka. Mindehhez tanáraink adnak útmutatást, de az utat neked kell bejárnod.

A legjobb, ha a nyelvtanulás nem kötelesség és feladat, hanem kaland és örömforrás. Ebben kívánunk útitársad lenni!